c0re jako cenim početničke napore, i sam se sećam kako je to bilo mučno počinjati. Fotografija je i umetnost i zanat. Umetnost - i tu je potreban talenat, zanat - e tu je potreban rad. Ja, kao stariji čovek, verujem u rad i zato i sugerišem da valja raditi, odnosno snimati, vežbati i biti kritičan prema sebi. Jako kritičan, čak strog. Samo to je put ka uspehu. Znam da autori često volesvoje fotografije, ta to su njihova deca, ali počesto tu ima subjektivnosti. Kada bi smo sedeli za stolom, i gledali Tvoju fotografiju, ja bih mogao da nabrojim mnogo mana, i svakako i dobrih strana fotografije koju si okačio. Ti bi pak svoje branio, nešto usvojio nešteo ne, ali svaki takav razgovor jeste - što kaže veliki Srbin Njegoš - svijetlo duše. I da ne dužim - snimaj kači i svi ćemo ponešto reći, ili pak, snima i šalji na lične adrese ako te zanima mišljenje nekog od nas. Ja, recimo, nisam ekspert za mrtvu prirodu, i ovo što sam napisao , napisah kao običan posmatrač koji je ušao na foto izložbu i videi Tvoju fotografiju na zidu. Samo, hrabro napred i ...rad!