1. Fina boja i atmosfera mora, ali ne valja centralna kompozicija. Ovde bi odgovaralo 2/3 more, 1/3 nebo, ako vec hoces ovakav motiv.
2. Dobro zamisljeno, ali lose realizovano. Stresena fotografija, desni dio malo sprzen. Prilicno dobro pogodjeno pravilo trecine, ali bi ovde vise odgovaralo da je bilo u donjoj desnoj, a ne gornjoj desnoj. Doduse, ni sam cvijet nije nesto zanimljiv, ali je mogao imati potencijala.
3. Onako, moze da prodje... Nije bas neki motiv, a i sunce je bilo jos pojako. Najveci problem je sto nema prevelike razlike izmedju cvijeta u fokusu i pozadine. Tj, pozadina odvlaci previse paznje.
4. Najbolja u seriji, ali je nebo pregorilo, a i drvo si mogao citavo da uhvatis. I ovde bi, kao i na drugoj, vise odgovaralo da je drvo u donjoj desnoj "sredini".
5. Opet fino zamisljeno... Bilo bi bolje da zena (cini mi se da je osoba zenskog pola...) stoji desnije, tj, njeno vise u lijevo, na vrhu tog najviseg dijela, i da gleda na istu stranu gdje i sada, tj, na lijevo, tj, njeno desno.
Ovo je moje vidjenje fotografija. Sve u svemu, ima potencijala.