Moram da se oglasim i da ponovim nešto što sam ne ovom sajtu već napisao: Dalibor je na naše oči izrastao i profilisao se kao portret majstor. Kao što deVil suvereno vlada makroom, ili Vito pejsažom, Emocija minimalizmom, Tviti reportažnom fotografijom, Dalibor polako zauzima vodeće mesto medju velikom grupom portretista. Njegova posebna vrednost je i u tome što, kao pravi lider, nesebično deli svoje iskustvo i tako škola portretista na forumu dobija u kvalitetu. Dalibor je uzor onima koji tek ulaze u svet portreta, i to se jasno vidi iz brojnih komentara. A to je upravo cilj foruma, bar ja tako mislim. I još samo ovo: nije lako od svaštara fotografa amatera, koji nekritično podiže i usmerava aparat na sve i svašta pronaći sebe u svetu fotografije. Predpostavljam da pomenuti majstori kao deVil, Vito i ini mogu napraviti korektnu fotografiju u bilo kojoj oblasti, ali ih svi prepoznajemo po radovima, i da prethodno ne pogledamo ko te radove potpisuje. Jer, slika govori voiše od hiljadu reči.