@Petko30, slazem se da je primarna funkcije fotografije da nas podseti na nesto a sekundarna da pokusamo da se izrazimo na neki svojstven način.
Жао ми је што си потпуно погрешно разумео мој коментар. Изражавање на неки својствен начин није исто што и разне конструкције уз помоћ апликација када неки људи компонују своја привиђења и то називају фотографијом, коју гледаш и треба ти млого времена да поставиш претпоставку шта је на фотографији..
Ја сам изразио свој начин, на фотографијама је по један чамац и ако их ту има на десетине, Ада је увек препуна људи и чамаца а ја сам је приказао без тих детаља. Такође, фотографије не садрже ни један чист бео или чист црни пиксел па су за многе некако ''равне''. ја волим тако и мени су тако најлепше. Једноставно не волим пуно контраста. Ово само написах да разјасним, да не помислиш како се не дивим фотографима који имају потпуно изграђене своје начине и дарују нам прелепе фотографије. И покушавам да се удубим и по нешто научим баш од таквих фотографа. Има их доста, на овом форуму, другим форумима, широм интернета.
Твоја примедба је на месту али погрешно смо се разумели, односно, можда сам се ја неспретно изразио.
Хвала.