... izvinte me što kasnim
Pa šta znam,definitivno mi ne treba dvominutni burst, naprotiv smatram ga apsurdnim, ali verujem da će se veći broj članova složiti s tim tek sa izlaskom sledećeg modela, kada on postane recimo, pa petominutni.
I u tom slučaju bolje da smisle i treći slot za kartice.
Takodje tema će biti aktuelnija kada se analogijom pojavi još jedno 4 trocifrena tela sa ovim senzorom i još pride po jedno četvorocifreno i dvocifreno, ali ok...svako to gleda na svoj način.
Obično slabiji model kasnije dobije senzor iz jačeg ali obrnuto kao sada, to je baš retko...
Medjutim ono što sam hteo da kažem je, da sa jedne strane u praktičnom smislu problema nema, i u vezi s tim važi sve ono što je Duxx napomenuo u drugom pasusu svog zadnjeg posta.
Sa tim svakako mogu da se složim, a i da završim s tim ovu temu...
Medjutim, ako dopustimo raspravu o tehničkom tj
tehnološkom dostignuću jednog proizvoda (ili kao sada, jednog njegovog dela), onda možemo pričati i o njegovom odnosu sa drugim sličnim proizvodima koji se trenutno nalaze na tržistu tj.
o njihovom poredjenju.
Pa muku mu, u svetlu tog komentarisanja o poredjenju tehnoloških dostignuća ja na nekim drugim forumima komentarišem recimo i savremene borbene avione, pa kada se tamo povede rasprava da li su trenutno bolji radari sa faznom rešetkom od konkurentskih ili je bolji odnos težine/potiska kod aviona jednog tipa u odnosu na drugi, niko to tamo ne vidi kao neki emotivni, već kao tehnološki momenatat u toj raspravi.
Ako sam napomenuo da je trenutno deo naprednog trenda ukidanje LP filtera, bolji DR, ili nešto veća rezolucija (koja ne može nikako da smeta jer Canon ima i SRAW I MRAW, pa koga briga), ne vidim stvarno
šta tu ima emotivno...
Svaki proizvod koji je na tržištu je javan pa samim tim i podložan komentaru i kritici, medjutim ako je komentar o tome nepoželjan ili predstavlja neki taboo, eh....pa izvinte...
Evo ja o tome više ni reči.
Inače Bole druže naravno da se mi dobro razumemo...ovde je eventualno reč samo o prividu zbog slabosti forumske komunikacije. Uživo bi to trajalo svega tri-četri rečenice...
Uz vince, ni toliko...