Pozdrav,
Nisam siguran da li je mesto gde postavljam pitanje ispravno ali neće zameriti (ja se nadam) urednici
Imam jedan domen i slobodan prostor na jednom VPS-u, na njemu trči Debian i hteo bih da instaliram neku dobru script-u za online galeriju, koja bi bila upravo to i samo to, dakle galerija slika, bez komentara, "share dugmića", CMS sistema itd itd.
Mnogo besplatnih sam našao ali nisam našao ono što sam tražio
Galerije koje se mogu naći po internetu su ili ultra komplikovane i prenabudžene sa kojekakvim opcijama ili su otišle u krajnost da bukvalno moram da editujem HTML fajl za svaku fotku koju bih okačio na server i manuelno dodavao vrednosti (border, shadows frame, etc) kako bi ona bila OK prikazana, dakle treba mi GUI za manipulaciju.
Da li postoji neka kvalitetna galerija (može i paid vrijanta) koja bi mi omogućila upload slika iz browsera (jer nemam svuda iz bezbednosnih razloga pristup sftp-u),da ima OK admin panel gde mogu da manipulišem albumima i slikama i da izgleda kao program iz 21-ovg veka a ne kao da smo upravo ušli u 1990 godinu i prešli a Win 1.1 na 3.1 ako me razumete
Hvala unapred.