U principu poznato mi je da nocu kada iso ide nagore, to znaci da je sum izrazeniji....Zato pokusavam kada sam u m modu da ne slikam sa ISO veci od 100 maksimum 200 jer ipak koristim idiota, i kada je mrak onda i na 200 postoji sum, vidljiv naravno....
Malo me je zbunilo to sto su slikali danju sa 1600 pa sam se malo zacudio, ali ipak kako je Zarko rekao verovatno to je uradjeno zbog testa....Jos uvek nisam procitao kompletni test review ali nadam se da cemo ga uskoro imati, a sa tim dobicemo i mnogo vise fotografije
pa cemo znati...Ne verujem da ce se 450 obrukati, sto ne mora da znaci...Sve ima svoju prednost...
Sto se tice procesa obrade, kada smo ga pomenuli, cudi me kako to da se svi zale od Kodak aparate...Uglavnom ljudi nisu nesto zadovoljni ovde kod nas...Neznam kakva je situacija kod vas u Srbiji...Fuji je ok koliko vidim...
Nisam imao toliko slobodnog vremena da sa 570-icu napravim snimke na svim iso vrednostima i danju i nocu....ali ne verujem da cu nesto strasno saznati...mali senzor,ccd, idiot
iso veci od 400 bice uzas
pretpostavljam ...Videcu