Pa da zavrsim pricu sa pozadinom! Ove dve fotografije su sa "umetnutom" pozadinom (list, malo poveci, koji mi je bio u tom trenutku pri ruci). On je dao ovako ujednacenu, zelenu, boju. Posto je bio na malo vecoj udaljenosti od modela nevidi se tekstura lista, vec je sve ovako "umiveno"
1.
2.
Sledece dve fotografije su takodje sa pozadinom od lista, ali posto je model dozvoljavao da se manipulise u njegovoj blizini, pozadina (list) je postavljena blize pa se nazire njegova tekstura koja je dala prirodniji izgled celoj fotografiji.
3.
4.
Meni licno, najvise se dopada ova poslednja varijanta, sa blize postavnjenim listom, mada i predhodna "pije vodu". Varijante sa pozadinama u boji(multicolori) su mi prihvatljive samo kao neki ekstremi , a one "kaki" pozadine su mi za delite. Inace ova igranka sa pozadinama je jako zajebana radnja iz prostog razloga sto ce retko koji model da dozvoli da se vi igrate u njegovoj blizi. Procenat uspesnih fotografija sa ovim zezalicama je porazavajuci nizak i veca je verovatnoca da cete se sa terena vratiti isfrustrirani nego zadovoljni
Moj savet, fotkajte kao i do sada,a kada ste zadovoljni rezultatima, onda probajte da popravite fotku sa umetanjem pozadine. Tu vam ne treba nikakva priprema, lisca ima svuda oko vas, pa ne kosta nista da se probate!