Recimo da imam problem, ako se tako moze nazvati (:
Devojkin cale ima Hama Star 1 (mislim da je 1) tripod i bio bi voljan da mi ga da, samo sto gore nema deo na koji se navrce digitalac.
Znam da vama, koji se bavite fotografijom profesionalno ili bar profesionalnije od mene, Hama ne uliva neko poverenje, ali fora je sto ja nisam u nekoj situaciji da izdavajam novce za novi stativ, a jako bi mi dobro dosao ovaj za dz.
(Sto je za dzaba i Bogu je drago
).
Znaci, sve funkcionise, iako vec neko vreme nije koriscen, ali nema tog dela gore.
Ne znam ni sam kako da objasnim. Mislim ima on glavu i sve, ali gore ima mesto, na samom vrhu, u koji se nekom kvacicom moze fiksirati deo na koji bi trebao da se navrne digitalac. (kvadratno oblika, pljosnato nesto... )
Znaci nesto slicno ovom malom desnom delu
http://www.hama.co.uk/portal/articleId*2516/picType*abb/action*2599?picURL=/bilder/00004/abb/00004352abb.jpg#pictureZanima me da li se kod nas moze kupiti tako nesto posebno, polovno ili novo, nebitno je i po kojoj ceni?
I da li se uopste isplati raditi tako nesto ili da jednostavno sacekam neku kintu, mada je i to poprilicno nesigurna kinta, i kupim potpuno nov tripod?
I preporuka po pitanju modela.
Usput, imam 450D.
Hvala!