Od novijih fotki:
1 . Dobra
2.Losa, ne znam sta si htela da postignes , ali nisi uspela , jos je foto manipulacija malo traljavo odradjena, moraces jos malo da vezbas:)
3. Ima potencijala, suncana strana lica pregorela , a ova druga strana malo pod eksponirana... Drugu stranu resava blic ili zilberica .
4. Prepeglana, ako hoces da radis retusiranje , vodi racuna , da prilikom retusiranja , se ne primeti da si retusirala ...tacnije da nema vidljivih promena, kao pretrani blur, ponavljanje iste teksture itd...
5. Ako si htela da ti u prvom planu bude kosa i onda je model trebao malo da se okrene , i da se vidi malo vise oko, a kosa da bude ravna i uredna, jednostavno na ovoj fotki se ne vidi sta je subjakat fotke , oko , lice , kosa ....
6. Dobra
7. Sta znam ili oba oka da se vide ili samo jedno, pritom u nekim delovima pregorelo , a oci mozda malo preostrene.
8. Nije losa .
Sve u svemu mislim da ti je prethodna serija bila bolja, cinimi se da si sad previse eksprimentisala sto uopste nije lose i podrzavam , samo sledeci put malo vise razradi ideju koju hoces...Ovo sto sam pisao je samo u svrhu pomoci , nikako da te uvredim ili nesto slicno:)
I kaci manje fotke
Pozdrav cekamo sledecu seriju:)