Ako ce biti od neke pomoci, istu muku mucimo, a da li istom cilju stremimo...
Ono sto se svakako gubi je malo, kompaktno telo, telo koje se moze skoro-pa-bukvalno staviti u bilo koji dzep... i to je SVE
Sve ostalo spada u domen CISTOG DOBITKA. Sve ono sto se moze procitati u Zoranovom testu jeste i meni bila neka inicijalna kapisla da se ozbiljno zainteresujem za pomenuti aparat. Imao sam u par navrata mogucnost da se "druzim" sa njim, prvi put pri realizaciji Zoranovog testa, drugi put nedavno, bas potaknut zeljom da ozbiljnije udjem u realizaciju nabavke istog, i pre toga ga isprobam onako i onoliko koliko sam to sam zeleo. Izrada samog aparata je zaista vrhunska, sa AF-om ja zaista nikakvih problema nisam imao, i za sve ono za sta bi meni jedan takav aparat sluzio, investicija (kolika god da je, da ne licitiram sad cifrom po kojoj je meni ponudjen) je apsolutno opravdana. Kvalitet fotki, kvalitet video zapisa, jednostavno ODLICAN, i kao takav meni potpuno adekvatan za poneti gde god to pozelim, bez ikakve bojazni da cu na "kojoj god lokaciji" necim (sto se opreme tice) biti hendikepiran, ili uskracen.
Pozz