Da ne govorimo kako me posmatraju kao potencijalnog pljačkaša jer sam ćelav, tetoviran i nosim vojnu odeću.
hehe,nasmejah se ,ima nas ovde jos koji furamo Alpha Industries,tako da razumem sta os da kazes
Na osnovu svega gore navedenog mogu reci,da je za sad ipak bolje kupovati u SRB te tehn.stvari,dok nam Pay-Pal ne proradi i dok takse se ne smanje
Najbolja varijanta da ti neko llicno donese iz inostranstva,al tad garancija otpada (al s mnogo ustedi,ja sam na mom Nikonu tako ustedeo 180eur )
Primer za servis: kupio sam komp uSLO i nakon 3meseca poceli problemi,da ne duzim,probili su sve rokove servisiranja,ostvario sam pravo na nov laptop ,i nakon svega samo su mi zamenili Motherboard ( sve sam varijante probao,sem da se biijem ili advokat a to je u Sloveniji mnooogo love)
Opet u SRB uzicki Biro Servis,drugi komp u pitanju,njihov u garanciji: prsla ploca i nece da zamene ,kao gospodine nestajalo je tad struje,naponn trte mrte...ali ipak posle par ''reci'' i napetosti morali su da zamene,kao st treba po zakonu da urade.
A sad sto se tice DHLa,hmm da razmislim,kad ih neko pomene najradije bih demolirao taj prostor gde smrde.
Da smirim loptu,imam puno iskustva u par navrata sa doticnima,uzeo sam obicne cizme i na kraju me ispale ko tvoj polova Nikkor 70/300 ,
vrhunac kad mi je seka sto tamo radi rekla da odustanem,kao mnogi odustaju kad cuju koja je cena (pa da ,mora njen momčić da lapi čizme),ja rekoh e nećeš,ne moj DR M . Platio sam ih kao da su od srebra.
Opet primer iz SLO :kupio tike sa usa Ebay ,i naknadni troskovi u SLO posti bili samo 20eur,
tako da u Srbiji sve moze,nebitno da ne ode u offtopic ,ako vec niije
Pozdrav i evo primer