Ehhh,bure bez dna...Koliko li sam tu rechenicu puta prochitao na raznim forumima...
Pre jedno pola godine sam prodao svoj panasonic tz1(moj prvi i jedini digitalac) i od tad ne mogu da se smirim!!!Ne skidam se sa foruma raznih, samo tuzno gledam razne canone i nicone i sve me vishe i vishe boli glava.
Gotovo sam bio ubedjen da chu kupiti fuji 6500fd, ali sada vishe nisam siguran. Malo sam njushkao po netu i pre neki dan video moju ljubav na prvi pogled-nikon d 300!!!Poshto on prevazilazi moje finansijske moguchnosti-ne da nisam nikad ni razmishljao o kupovini dslr aparata,nego sam jedva i za fuji skupio 270 e+baterije+punjach+torbica to izadje na 300...Ja sam se nashao na nekoj skromnoj sredini sa nikonom d 50+kit 18-55 mm. E sad,mene interesuju vasha mishljenja. Da li da se strpim josh jedno 6 meseci i skupim josh nekih 220 e i kupim nikona, ili da se zadovoljim sa fujiem? Napominjem da veze nemam sa fotografijom-ali me jako interesuje! Svi drugari mi govore da sam skroz poludeo za fotoaparatima, ali nema veze...
Moram priznati da sam se gadno navukao...Za sve ste to vi krivi-Serdjo, Crni, Zarko, i svi ostali opaki forumashi!
Tako da, hvala vam na tome...
Ne sad ozbiljno, shta mislite o mom upadu u dslr svet bez ikakvog pred znanja i iskustva? Shta mislite o nikon d50ki kao pochetnom aparatu, njegovom osnovnom kitu? Moze li da se nadje neki bolji aparat za te novce? Naravno za koju godinu che se skupiti kinta za neki nikor 18-200vr koji mi bode ochi jako...