hvala na komentaru ....
slazem se u sustini da ''barovi'' , okviri , u principu nisu neophodni . moje objasnjenje bilo bi , prvo , da su sve ove izlozene fotke nastale prije 3-4 godine
/ od tada sam se malo ulenjio / kada sam se poceo intenzivnije zanimati za fotografiju , i kao svakom pocetniku analfabeti taj '' addition '' mi se dopao ,
cak i dodavanje pisane grafike uz fotografiju . to je bila jedna ''faza''. generalno mislim danas da nekim fotografijama pristaje okvir koji moze da naglasi
fotografiju a nekima nikako ne .procentualno govoreci velikoj vecini fotografija to ne ''lezi'', sem ako nisu narucene i dogovorene da budu u toj formi .
............
kod emocije koju spominjete , zaista se trudim da svaka moja fotografija ponese neku vrstu emocije , jer je ona vazna da zadrzi oko posmatraca i produbi
shvatanje fotografije. naravno nekada mi to uspe nekada ne , pejsaz mozda to slabije cini nego npr. dokumentarna , street fotografija ili portret . raspon i
razlicitost emocija , slozicete se sa mnom, je dosta siroka kategorija kod razlicitih ljudi . ono sto vama eventualno probudi neku vrstu emocije kod drugih
ljudi ostavlja ravnodusnost itd .
............
jos jednom hvala na vasem vidjenju i percepciji
imacu je u vidu .