hmm, mora li baš novo biti i baš od ovog izabranog? Recimo, na recenziji od ovog Canon sx60 hs.citat;"PowerShot SX60 HS ima ogroman 65X optički zoom objektiv. ekvivalent 21-1365mm (naravno, ima stabilizaciju slike). To značajke kao što je 16.1 CMOS senzor, kao i najnoviji DIGIC 6 procesor slike tvrtke Canon,
čime za 6,4 fps kontinuiranog snimanja, 1080 / 60p video i max ISO 3200 (u punoj rezoluciji). To je potpuno artikuliranje 3 "LCD zaslon, kao i elektronsko tražilo. Zoom Framing Assist značajka omogućuje fotografima 'natrag' i pronaći svoju temu prije zumiranje natrag. Ova funkcija također omogućuje da zaključate na cijelo tijelo, gornji dio tijela, ili lice, i automatski premjestiti objektiv (prema širokokutnog) kao predmet pomiče bliže ili dalje od fotoaparata. kao i kod većine posljednjih PowerShots, Wi-Fi ima, uz dijeljenje fotografija putem slike Gateway servis tvrtke Canon. Kraj citata.
Ne svidja mi se ova brzina okidanja kontinuiranog.Polovni Canon sx50 hs(imam ga) je brzina kontinuiranog okidanja 13 fotki u sekundi, nekome to znači mnogo(meni), a nekome ne.....E sad, svaki aparat ima prednosti i slabosti, prednost ovog Canon sx60 hs je što ima wi fi slanje fotki....Ovaj Nikon P900 mnogo hvale njegov superioran zum, koji sigurno nećeš upotrijebiti do kraja kako valja bez stativa, inače možeš zaboraviti na ove maksimalne zumove, reklamirajući ih kao najvažnije, a u stvarnosti i nije tako....opet od ovih što si nabrojao ovaj Canon SX540 HS mi ne odgovara jer nema hot shue(mjesto za eksterni blic), koji ćeš vjerovatno jednog dana poželjeti da imaš fotografišući u kući rodjendan djece ili ostalih manifestacija......eto, neka se još neko javi za pomoć......