Hahahaha istorija se ponavlja. DAKLE prijatelju jednom sam slikao lokal i odlepio je. Radi se o kaficu i slikao sam mu bastu, unutrasnjost, ali i sladoled recimo, pa tiramisu itd itd da ne davim. I covek mi kaze ladno da mi aparat pravi lepe. To je bilo pre mesec dana cca, da bi mi sad rekao da hoce da kupi isti komplet kao moj (canon 7d+18-135stm) E sad, ja sam mu rekao da mu ne treba ovaj aparat jer ne treba ni meni a kamo li njemu, posto puno vise vremena imam od njega, dosta sam mladji, i puno vise me zanima fotografija od njega. On sta god da kupi, ne verujem da ce imati ni vremena ni zivaca da ulazi u problematiku, cita, vezba i sve ostalo. E sad, da li da uzme isto 7d ili neki koji pravi isti kvalitet slike ili moze i bolji ali da nema takav af recimo ili neku drugu funkciju? Dakle cisto bi covek slikao tipa sladoled u lokalu koji ima, pa bi slikao enterijer lokala, pa u privatne svrhe i tako to.....On je gledao i 6d cak, postoji varijanta da uzme objektiv 17-55 f2.8 koji bi mu ja maznuo, dao moj i doplatio......Dakle pre svega sta mislite koje bi telo trebao da kupi? Opusteno znaci pare nisu problem.....hvala