Evo sada sam se čuo i sa Perichom..
On u principu ima par dobrih predloga, prvi je da nam ne vredi ići previše rano jer sunca nema pa nema... zato je oko 9 sasvim ok.
Razmenićemo telefone na pp, da bi mogli ujutro oko 7 da razmenimo poruke. Ako pljušti kiša odustajemo.
A ako je vreme ovako kao danas, idemo.... fotkaćemo šta i koliko možemo, postoji etno restoran, sešćemo, popričati i sve što ide uz to..
U principu ideja je kad već imamo dogovor da ne propadne tek tako...
Čuveni roštilj će verovatno otpasti jer ne znam kako bi mogao biti realizovan u ovim uslovima.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mada iskreno žalim ako nas vreme natera da imamo neku skraćenu varijantu jer mesto je stvarno bogato i za obilazak i za fotografiju.
Dosta toga dakle ima i za obići i za videti, pa ga u kafić-varijanti sigurno nećemo doživeti na pravi način...