Pa evo, sledeća tura je Obedska bara..
https://www.youtube.com/watch?v=Osb9lj0pIyESamo ćemo ipak sačekati malo da nas atmosfera baš ne upropasti onako kao prošli put..

A nekako, ukapirao sam da ekipa prvo mora da se oformi i sazri na nekim bližim i neobaveznijim turama da bi jednog dana mogla da se otisne na jednu dalju.
Nije lako ljude sa obavezama odvojiti na više dana od njih, a da kod njih stvarno nije sazrela svest da oni to stvarno hoće i ako se prethodno ne pripreme.
A inače Oldy, ja sam bio ubedjen da ti ne stanuješ u Srb...Ne znam odakle mi to se to utuvilo ali eto...

Na naše ture i okupljanja su zaista svi pozvani i svako je dobrodošao...Mi se baš čudimo što nas nema više.
Mislim, prvo okupljanje smo najavili mesec dana ranije , a ovo drugo 10-tak, ali na kraju smo skapirali da je rezultat uvek isti.
Ko hoće on hoće, a ko neće džaba da objaviš i celu godinu ranije...
Eto najava za sledeću turu sada je postavljena a tu je YT snimak da vidite malo o čemu se radi.
To inače nije daleko svega 40km od BG, a čim bude poznat datum neko od nas će ga postaviti na forum.
Ako ekipa bude profunkcionisala za jednodnevne ture u blizini, ja sam za to i da se ode negde dalje, nema problema...( mislim, teško žabu nagovoriti da skoči u vodu..

)
izvin´te za off