Ja samo jedna o nekolicine koja od početka prati "Razvojni put Marka Š."
U početku sam ga zapazila po interesantnim destinacijama koje (relativno) često posećuje i lepo skockanom sistemu. Vremenom je svaka serija fotografija postajala bolja od one predhodne, što je bio očigledan rezultat truda i rada a ne neke nove ful opreme , obzirom da on tu od početka ništa nije dir'o, bar ne nešto spektakularno da bi mi upalo u oči
Sve te kvalitetne fotografije uspeo je da začini i prigodnim tekstom, kako bi nas još više približio destinaciji sa fotografija. Jeste, jedna fotografija je više od 1000 reči, ali, ja ipak volim i da pročitam po koju
Meni je ovo jedna odlična reportaža, ili putopis, svejedno... lepo upakovane odlične fotografije, vrlo interesantna destinacija i zanimljiv i informativni tekst - odličan 5!
P.S. Čekam nastavak
Edit. Sada videh predhodne komentare i samokritičnog Marka koji sebe ocenjuje sa 3-4... Iskreno, ja sam ovu temu posmatrala kao celinu, a ne svaku fotografiju ponaosob da sve merim i procenjujem i tražim mane... Imam jako malo slobodnog vremena, i volim da ga trošim na kvalitetne stvari, a ova tema je baš takva. Da li su sve fotke za 5 i da li može bolje?
Paaaaa, verovatno sve nisu za 5 ali nemam nameru da ih procenjujem, nisam sudija
Takođe, verovatno može bolje obzirom da kod svih nas uvek može bolje, ali zar je to baš uvek toliko bitno?