Hvala
@dalibort82
Pogledao sam listajuci forum tvoje radove, i dosta si mi pomogli prilikom slikanja nekih portreta, tako da hvala i na tome
Malo sam analizirao kak si podesavao aparat narocito kod fotki bez dodatnog osvetljenja i kako si postavljao objekte u kadru u odnosu na svetlo
Ako te nisam pomesao sa nekim, cini mi se da fotkas i vesalja, tipa svadbe itd, obicno ljudi zaborave zasto se primarno bave fotografijom kada udju u tako neku komercijalnu pricu, a vidim da ti nis tako da i sa te strane zasluzujes moje i postovanje sireg auditorijuma. Ne stedis ni na opremi, i to sam primeti citajuci razne teme po forumu, full uzivas u tome sto radis, tako da sve u svemu svaka cast
@Desha
Procitao sam pravilo foruma i shvatio da je to poenta, iz toga razloga nista necu menjati na Flickr-u kako bi teme ostale smislene. Ja sam jedna odgovorna i posvecena osoba
Ovako je bolje, lepse, preglednija. Inace namam sta da promovisem sa nekim razlogom, uzivam u fotkanju kao sto sam to vec pomenuo, i imam neku potrerbu da to podelim sa ljudima slicnog interesovanja, sto je valjda normalno, trenutno zbog saveta, a kasnije kada dostignem nivo znanja/vestine i malo profilisem sebe, prosto da bih podelim sa nekim impresiju fotkama koje sam napravio