Ja ne znam sta se desava ovo sa mojim postovima, dva puta kucam celu poruku i samo jedan deo ostane
Kucao sam sa fona pa tek sad vidim da je i druga poruka osakacena
Elem, ima dosta faktora za ovakvu statistiku. Da se razumemo jake stock ekipe i domace i strane koriste "najbolju" opremu...Samim tim dobijaju kvalitenije fotke a pritom sigurno mogu sebi da priuste neko dobro staklo...Kad radis duze stock znas otprilike koja ti stakla trebaju i koju fotku najvise radis pa tako i popunjavas "rupe"...Evo meni u principu ni jedno staklo vise ne fali, eventulano 16 35 ali to je mozda vise i neki moj cef...U ovu statistiku su uracunati i ljudi kojima stok nije primaran izvor prihoda pa cesto i hobi , oni sigurno nece da ulazu mnogo u sisteme , niti imaju potrebe a verovatno ni finansija (od stocka) za neke top aparate i stakla... Isto tako nije malo para prelazak na potpuno novi sistem , ja licno bi presao na C samo da mi da nesto mnogo bolje od nikona , inace u suprotnom mislim da je to cisto bacanje para... A verovali ili ne mene brend ne zanima ni najmanje
Da li ce se pre prodati fotka slicne tematike a da je tehnicki bolja verovatno hoce...Ali ni to nije do aparata i stakala, vec do svetla , obrade itd...Ima puno faktora za konacni rezultat fotke...Za stock fotku je sve bitno , od modela, ambijenta , ideje pa do tehnickog kvaliteta fotke, pa do stavljanja dobrog opisa , naslova , kw , pravog vremena kacenja fotke ... sve to utice na prodaju...Ako sve to znas lepo da izbalanisiras najmanji je problem sa kojim aparatom fotkas...Verujte mi ovo prvo je mnogo teze