Nordi delim mišljenje da su fotografije po kvvalitetu na dosta različitim nivoima. Ima ih jako dobrih, ali ima i onih...drugih. Ja obično ne komentarišem, ali ovaj put sam se ohrabrio da napravim izuzetak. Na prvom mestu, naslov teme ne može biti bolji: bez njih zaiista nema ništa! A što se komentara tiče, Odlučnost mislim da treba da treba posvetliti glavu životinje, isto važi i za ovog mačka sa fotografije Zadovoljstvo koji tako lepo prede. Lično i ja naginjem tamnijem maniru ali ovo je možda malo previše Cihu-cihu takodje, po meni spada u kategoriju gde crnu boju treba malo obogatiti sivim tonovima, ne previše, ali...Pusti me je po meni sjajna fotografija, dobro izbalansirana, a pri tome i ima priču koju ova lepa maca priča, Crno beli svet spada u kategoriju dobrih kompozicija, dobrog kontrasta, dakle jako dopadljiva fotografija i najzad Zajedno ma koliko interesantan rez bio, zaslužuje daleko bolju obradu, a i malo veću oštrinu. Ostale fotografije neću komentarisati, bilo bi i dosadno i predugo...