Neo da, sasvim si u pravu, imaš dobro oko. Pozadina nije tako mirna i ja sam po njoj brisao neke mutne figure, ali nedovoljno pažljivo. To je moglo mnogo bolje, ali u onoj brzini srećan što mi deVilovmetod obrade portreta ide od ruke, nisam uopšte obratio pažnju na pozadinu...
Serb, Tviti, Desha hvala prijatelji, vaše reči mi puno znače, jer cenim ono što radite fotografiji,
deVil hvala na savetima oko obrade, posebno hvala na trudu koji su uložio u Tvoju verziju Mije. Zapravo, kad gledaš sve te razne verzije koje su kolege postavile, teško se odlučiš koja je bolja, meni su sve dobre, iskreno, a u sebi komentarišem "Vidiš, moglo bi i ovako...".
Zorane jako lepa obrada, nema šta! Hvala na trudu, zbog Ttvoje i svih vaših obrada polako počinjem da dajem veću težinu fotošopu i polako da menjam moj tvrdi stav prema tom Adobijevom proizvodu koji je skraćeno glasio "fotoaparat je zakon, fotošop ...samo mali dodatak & nužno zlo". Recimo, kada bih sada okačio fotografiju koju sam prvobitno poslao deVilu verujem da bih medju Vama, dobronamernima, izazvao smeh! Dakle, fotošop kada se koristi kako valja, radi svoj posao! A što se modela tiče, ta brada i markantno lice (pre svega taj dobri čovek) zaslužuju foto sešn, slažem se. I ja mislim da bi varijanta sa jednim izvorom - prozor - baš lepo odgovarala.