Svidja mi se ovaj kompakt!Gledam malo specifikacije, ISO mu "ide" do 25600!?.Nisam doduše vidio Sample-ove na recimo ISO 10000 ili taj max ISO 25600, ali mi se svidja još po nekim stvarčicama, ima dobar Viewfinder, a ne kao kod drugih kompakta gdje je skoro pa neupotrebljiv, ta cijena je takva kakva je, onome kome treba kompakt a ne teška dSLR oprema sigurno će ga kupiti.....(to često nailazim po drugim sajtovima.....pita čovjek kakav je kompakt, da li se isplati....i dosta raje odmah preporučuje ful komplet dSLR.....?U vrijednosti od 5000 eura...Malo mi cudni takvi ljudi!???
), zna se koje su mogućnosti kompakta, a koje su sa dSLR,
ALI TVRDIM da se ozbiljnije fotoreporterske fotografije(dobro, ne za stock!), mogu napraviti upravo sa ovakvim kompaktom, ili recimo sa Canon G1X!!!!. Licno.....da imam sada dovoljno para kupio bih ga!
P.S.Ovakve moćne spravice i nisu za dzepa, ko želi za dzepa onda neka kupi Ixus 800, ovo je dovoljno moćna spravica, koja ima dosta funkcija na sebi i u sebi, dovoljna da se zakači u nekoj maloj futrolici na kaišu, a opet da vas kičma ne boli kao da ste nosili dSLR opremu tog dana......
eh, ta kičma, kičma.....i amerikanci su poceli kupovati manje japanske aute zato sto malo trosi, slabo ko vozi velike kadilake koji trose 30-40 L/100km......
Nasao sam jednu fotku sa ovim aparatićem na ISO 12800....opet....i nije toliko losa, jest da ima šuma ali je upotrebljiva....?