Lecko Priznajem da Lefkada deluje baš pivlačno, Tvoj kratki putopis je najbolji bedeker i možda bi ambasada Grčke mogla da pozove na večeru i Tebe i ovaj sajt, jer toliko smo nahvalili Grčku... a mislim i sa pravom. Ako za čas zanemarimo svu tu lepotu i raznolikost, što je dosta teško, ostaje ono što se zove "subjektivni osećaj". U Grčkoj se, barem ja, osećam opušteno, prijatno, dobrodošao, kao kod kuće, za razliku od hrvatskog i crnogorskog primorja gde se moj utisak može sažeti u rečenicu "ostavite vaše pare i vratite se kući". U Grčkoj pored mora, sunca i te opuštenosti koja je svuda prisutna, ima i toliko istorije, toliko priča i legendi da se čovek na kraju svakog dana oseća bogatijim za delić istorije i novih saznanja. Čak i maloj deci nije dosadno da gledaju hramove i jonsko-dorsko-korintske stubove, ako im se uz to kaže i priča koja ide uz dotično mesto.Dakle, kako je već zaključeno na ovom sajtu od strane od nekog od fotografa, Grčka je moj trajni izbor, a po mogućnosti svake godine drugo odredište. Iduće je moguće da to bude Lefkada, hvala Lecko.