Pazi, ako pitas mene, a i ja sam dibidus pocetnik, reci cu ti da sam tek u fazi upoznavanja i ispitivanja aparata i da se videom jos nisam detaljno bavio. Ono sto sam video na canon-europe sajtu je da podrzava (citiram): "(L1)1024 x 768, 15 fps, (L2)640 x 480, 30fps, (LP)640x480, 30fps (M)320 x 240, 30fps, (S)160 x 120, 15fps (Time Lapse) 640 x 480, 0.5/1fps (Playback 15fps)" a da mu je sound file "WAVE (monaural)"
Cena mu je u paketu sa dodatnom baterijom, torbicom, karticom od 4gb i zastitnom folijom za ekran 420 eura i to mozes videti na pcfoto.biz, tj. toliko sam ga ja platio. Da li mu je to konacna cena, tj. da li ce cena padati, pojma nemam. Ja sam resio da pazarim aparat i tu nije bilo Boga... A kad sam vec resio, rekoh daj da uzmem najbolji u klasi. Tako sam bar citao i cuo od ljudi koji se mnooogo vise razumeju od mene u fotografiju i digitalne aparate.
Inace, aparat zaista deluje kvalitetno, nekako cvrsto, vidi se da nije igracka. Posto sam pocetnik ne mogu uporedjivati kvalitet fotografija sa nekim drugim, jeftinijim modelima, ali je meni bilo dovoljno kada sam po mrklom mraku, sa 4. sprata zgrade uslikao automobil na parkingu udaljen oko 100m i slika je bila odlicna. Sve se jasno videlo na fotki, maltene kao da gledam svojim ocima. Naravno, pre toga sam malo vezbao, igrao se, manuelno podesavao...
Jedino sto sam izgleda dobio i par "vrucih" pixela na lcd ekranu, a izgleda i na fotografijama. To su ti bele tackice koje se mogu samo videti na tamnoj, crnoj podlozi. Vidis, ni o njima nista nisam znao, pa sam se malo informisao na netu. Kazu, desava se.