Argon evo da prošiim ideju. Pošto je tema otvorena, predlažem da Argon učini dopadni napor i komentariše postavljene fotografije, on to i onako jako dobro čini. Posle nekog vremena, a odrediće se kog, Argon će odabrati naj plažu. To je dobro iz dva razloga 1) fotografiksih i 2) da znamo gde da odemo na leto 2015.
Hvala na ukazanom poverenju Oldy, ali ja sam stručnjak samo za lepe plaže nažalost
Što se pak fotografije tiče i objektivnosti radi, bilo bi puno bolje da svi članovi uzmu učešće I da poenima izaberu najbolje fotografije na način na koji i inače to radimo ovde .
Glasanje neka bude otvoreno od 1.10-1.11.2014, jer pretpostavljam da će dotle svi koji su bili na moru a koji žele da podele svoje fotke sa nama , to i uraditi.
Ja ću samo voditi računa da podstaknem članove da prilože što više fotki i da naravno, glasaju za najbolje.
Pritom predlažem da zbog velikog broja dobrih fotografija koje se očekuju do kraja leta svaki član ima na raspolaganju, bar 1-5 poena kada počne glasanje (jer bi 1-3 po meni, bilo malo).
E sad problem.... ja ne umem da postavim taj brojčanik, pa ako je neko od Administratora voljan da malo pomogne, bilo bi super.
BTW Neonko,Zoki i sl., pomagajte.......