@igor, @tsuyoshi, hvala ali nekako volim da uzmem direktno preko steam-a jer mi onda to radi na svim kompovima, posle reinstalacija i slicno ... a ovo ovako "key za steam na g2p" ne znam dal je legalno (nisam nikad koristio sajt) ... + volim da podrzim steam jer mislim da su napravili odlicnu platvofrmu, razmisljaju dalje od windoze ... a sve sto sam kupovao do sada sam kupio po cenama na popustu tako da kontam i doom da ce biti za koju nedelju po toj ceni direkt na steam-u
@stalker, @desha, ja na svim masinama zajedno koje imam kuci (a ima ih znacajno preko 10) imam ukupno 2 nelegalna programa - adobe cs6 pack (ok on je vise od jednog programa ali to fotosop, lightroom, ilustrator), altium designer (koji polako izbacujem iz price i prelazim na kicad vec vise od godinu dana) i solidworks (koji takodje izbacujem iz price i prelazim polako na onshape evo vec par meseci) .. do kraja godine mi je plan da ukupno na masinama nemam NISTA vise nelegalno, za adobe cemo videti sta i kako, da li cemo preci na subscription ili cemo naci neku zamenu .... sve ostalo mi je legalno, imam aplikacije od 50eur, 150eur, 1500eur na masini/ama i sve sam regularno platio .. ako mi software donosi pare sto ga ne bi platio, ako ne moze sebe da isplati za mesec dva ili ne valja sw pa mi ni ne treba ili sam ja pajser pa mi opet ne treba ... ja sam dizajnerima koji su dolazili da mi rade sa krekovanim adobe alatima davao nogu odavno i dajem nogu i dalje, sa sadasnjom subscription ponudom, ko nije u stanju da odvoji tu kintu mesecno za adobe paket - adobe paket mu ne treba ... ja imam tu recimo problem sto mi njihova pakovanja ne rade posao nikako .. jer mi ilustrator pravi problem .. tako da se sad tu koljem, jer foto paket sa LR/PS etc koji je najjeftiniji meni nije dovoljan, a onda ako cu da predjem za AI da koristim nesto drugo, tipa inkscape, onda mogu i umesto PS-a da uzmem nesto free a umesto LR-a da uzmem canon alate, svejedno za pocetak dual af nece raditi osim u canon alatima ... videcemo ..
@svi, da nismo malo zabrazdili u temi "moji portreti" oko igrica ?! mozda bi mogli moderatori ovo da pociste? ruzno da uvako umuljamo coveku temu na sedmoj strani
.. da se npr prebaci ovo sve u neku "placanje sw-a" temu u cafe-u ?
@astra izvini molim te za ovaj offtopic, nije mi bila namera