To što ti ne kapiraš nije ni bitno,jer samo ja znam koliko stvari odrađujem istvremeno odavde iz Srbije a direktno sa Čileom gde mi je i firma za uvoz Nemačke prestižne robe za kamping & Outing, preko lilčnih fimilijarnih problema kao i ovih vezanih za distribuciju nove linije Jeunesse koju ja prvi predstavljam na područjima ex YU, prevodeći tekstove za PP, PDF's, Videa koji treba da se kače, stvarajući mrežu saradnika, distributera i kupaca i sve vezano za brend i to radeći neprekidno 17 sati dnevno svakim danom bez slobodnog dana!
Ako nađem "slobodnih" 30ak minuta oko 4am onda samo ovde naiđem na probleme oko upload-ovanja fotki koje nikada nisam imao u prošlosti da li na našem My CitY forumu bilo civilnom, vojnom ili VIP delu kome pripadam, kao ni na 5 drugih sajtova vezanih samo i isključivo za profesionalnu fotografiju kao i na 3 ostala vezana za astronomiju i space technology.
Site ovde je limitiran u odnosu na druge količinom, veličinom fajlova kako fizičkim dimenzijama tako i u Kb, prema tome znam savršeno dobro gde šta smrdi a to nije zemlja Danska u pitanju.
Site uopte nije user friendly i to govorim kao korisnim interneta 16 godina i posetilac stotinjak drugih sajtova u kojima sam učestvovao pre ili još uvek učestvujem kako izmenom mišljenja tako i kontribucijom savetima, fotografija i drugih stvari vezanih za 10ak različitih hobija od astronomije, preko vojske, avijacije, pomorstva, fotografije, političkih ili drugih zbivanja i interesa.
Sada, ako ne znaš da primiš konkretnu kritiku i savet od jednog ekstremno iskusnog korisnika kamera, Adoe Photoshop-a, Lightroom ili DXO programa kao i Cinema 4d programa za 3D modeliranje, animaciju renderovanje i profesionalca i businessman-a 3 različite sfere, onda je to tvoja lična stvar. Neko je spomenuo PS kao najbolji program za resize što nije tačno. On je leader u svemu ali tu ne može da priđe programu kojeg sam naglasio i to govorim iz ogromnog iskustva jer algoritam PS-a u odnosu na ovaj i druge je inferiorniji da uopšte i ne postoji osoba koja se bavi profesionalnom obradom fotografija koja će tu stati da brani PS iz tog ugla.
Veliki Poglavica koji sve vidi je govorio.
Haug i sauh do daske!