Jesu slicni, ali ne bih pozurio sa zakljuckom tek tako
Posto takodje imam iskustva sa fotkanjem pasa u ringu (takodje ponekad amaterski izlazem pse), postoji par stvari koje bi mogle da budu veca prednost za 650d.
Brzina rafala, bolji AF i touch screen su neke razlike koje mogu da znace dosta za fotkanje pasa. Brzina rafala ce pomoci da se ne propusti neki specifican trenutak, AF je bitan za fotkanje pasa u trku, a touch screen za brze podesavanje (sa ovim bas i nemam iskustva, kazu ljudi da je jako korisna stvarcica). Takodje, opet ne govorim iz iskustva, trebalo bi da 650d ima bolji video (600d ima samo manuelni fokus, mada mnogi kazu da je auto sistem jos uvek u dobroj meri neupotrebljiv).
Za pejzaznu i makro fotografiju nece biti nikakve razlike i tu vise paznje treba da posvetis izboru objektiva.
Sve ove razlike mogu, a i ne moraju da budu odlucujuce. Sve zavisi koliko takve stvari tebi znace.
Da sam na tvom mestu, uzeo bih u obzir i 60d, trebalo bi da je cena negde blizu 650d (sa njim gubis touch screen, video autofocus, ali dobijas mnogo bolje i robusnije telo, veci bafer za RAW fotkanje, gornji display, mnogo bolje komande, ISO medjuvrednosti itd...). Vidjao sam ih dosta polovnih po oglasima, pa mozes da ustedis u tu neki dinar i ulozis u objektiv.
Kvalitet fotki kod svih ovih aparata je identican.
Kod objektiva imas toliko izbora da je tesko dati neki predlog (sve zavisi od toga kolika para si spreman da das). Za poceak, 18-55 bi te sigurno dobro sluzio.