Hahaha...pa u pravu si, "ubija" i to u svakom smislu.
da. kaže čovek, taj Mark je nosilo 3 fotografa, 7 vratnih pršljenova je stradalo.
doduše, razbilo je i 2 kamena u bubregu, to je pozitivno
... narocito sa DPR foruma na kome stotine besnih, dokonih amerikanaca koji su kupili aparat i sokocala po principu - "udjem_u_radnju_ i_ pitam_ sta_ je_najbolje_ jer_ komsija_ Dzon_ ima_ ciglu_ od_fotaparata_a_on_nije_bolji_od_mene_i_hocu_isto_ili_bolje", pa posle zasipaju forume sa pitanjima sta je to ISO, cemu sluzi M, zasto nema full auto na xD itd.
Svakome njegova radost najlepsa, ja vucem telo i 2 objektiva svuda osim na posao, navikao sam, nije lako ali sve u zivotu ima cenu.
na Canon EOS M forumu nema ni jedan takav post, tamo su svi sa Mark-ovima, svi su suvi profesiolaci, samo jedan pojedinac tamo ima opremu kakvu nemaju SVI ZAJEDNO ovde.
stvarno bi trebao da odeš na DPreview forum, mnogo bih naučio.
vidiš, ja sam na JEDNOM postu tamo pročitao više o Canon EOS M nego na celom "DSLR i mirrorless aparati".
tuga koliko ovde ljudi nemaju opreme, kriza je, razumem, ali zato ovaj forum ne može da prismrdi DPreview.
još jedanput, batali te pričice za decu, DPreview je majka, jedino ako ne znaš engleski.
srećna svima 2014, puno lepih keeper slika, što manje iso brojke i oštrine da se "posečete" u slikama vam želim.