Generalno, upload direkt na forum je više izuzetak nego pravilo, da sad ne nabrajam, ali recimo ni veliki POTN nema tu opciju, tako da to nije ništa čudno.
Mada, koliko se ja sećam iz doba kada sam morao razmiljšljati o sličnim problemima, uvek je veći problem bio MySQL i tabele koje se popunjavaju ovim pisanijama, nego što je to bio sa kačenjem slika i prostorom na serveru.
Što se tiče brzine, danas svi imaju kablovski ili ADSL, tako da ni to nije problem.
Ali dobro, naše je da probamo ...
pa ako prodje, prodje ...APP
Nego, ajde da prikačim ovaj kratki tutorijal ... pa možda ubedimo Lanconia da i nije tolika strahota u pitanju, a usput neka stoji i kao kratak tutorijal za one koji bi prvi put da okače štošta.
1.
http://tinypic.com/2. Kliknuti na Browse, i navesti putanju direkno do fotorafij, nakon čega potvrdimo sve sa UPLOAD NOW
3. Čim je upload gotov, potrebno je samo iskopirati drugi link koji već sadrži IMG tagove, i preneti ga u tekst poruke na forumu.
Opcija UPLOAD MORE je prisutna.
Tinypic nije jedini, kao što verovatno nije ni najbolji, ali ga ja redovno koristim već godinama, a sve postavljene slike još uvek tamo gde bi trebale i biti.
Eto tako, nadam se da je bilo vajde od ovih pisanija