Odlicno Emocija...sve pohvale i od mene..jako mi se dopada tvoja obrada fotografija...
Hvala.
Ima baš dobrih fotografija,a ovo poslednje su malo lošije od prethodnih.Pohvalio bih i dobru obradu koja je veoma pažljiva i svakako nije početnička
Hvala na podršci,ali zaista ima dana kada mi ne uspevaju fotke.Ne znam zašto je to tako.Ali ne odustajem.
A za obradu,možda se i ne mogu već nazvati početnikom,iako se tako osećam.Koristim Lightroom od januara.
Samo postavljaj makro fotke, nemoj da si lenja kao mi ostali
Nema veze iako zafali koja nogica i rep dokle god uzivas u fotkanju insekata. Ako celog dana fotografisem i na kraju makar jedna fotka bude po mom ukusu sreci nema kraja.
Od novije serije izdvojio bih 19, 21,22, 25, 26 i 29, a to mu dodje skoro sve
Voleo bih da postavis fotografiju svoje baste onako da se cela vidi jer vidim da imas dosta razlicitog cveca koje posecuju svakakvi insekti. I sta bi sa budlejom? Moja je pocela da cveta i malo pre sam video lastinog repka, ali me mrzi po ovoj vrucini makrisem
Puno mi znači kada nabrojiš koje su bolje od ostalih,to mi je smernica.
Evo budleje,ova je starija pa ima dosta cvetova.Teško joj mogu prići,sva se izgrebem.One nove sadnice cvetaju,samo su još male.
30.
Postaviću ovih dana fotografije bašte.Nema tako puno cveća,samo uvek nešto cveta.Od ranog proleća,do kasne jeseni.
Vrsta,koju bih preporučila kao prvu,je Scabiosa caucasica.Dugo cveta,drške su dugačke pa se lepo mogu pomerati i nije prenisko.Na tim cvetovima je uvek gužva,a i leptiri ih vole.
I evo,da se vidi,šta je pauk danas ulovio:
31.
32.