Hvala drugari, drago mi je da vam se dopada. Kad je već Bole pomenuo prvi plan, možda mi neće verovati ali dok sam jurila prigodan isti mislila sam baš na njega
Isto tako sam jurila "beške plavu" i "beške zelenu", "đanijeve oblake"... Dok sam se pentrala po durmitorskim vrletima i hvatala dah psovala sam Horneta, a dok sam proklizavala u graCkim patikama setila sam se Vita i njegovih cipela
Kada mi u nekim momentima ni 10mm nije bilo dovoljno široko, setila sam se Zorana i postidela jer bi on i sa svojih 50mm napravio panoramu do bola, a kada sam se pitala da li smo mi uopšte normalni što teglimo ceo "frižider" opreme na leđima, setila sam se da ima i onih sa "zamrzivačem" na kičmi i odmah mi je bilo lakše
Deshine dijagonale nisam ni pokušala da hvatam jer je to za mene špansko selo, a ako je neka i uletela to je slučajno
Sve oko nas je vrvelo od kojekavih insekata, ali na žalost mi za makroisanje nismo imali dovoljno vremena. Zato mi beše žao što DeVil nije sa nama da napravi "foto masakr"
Eto, tek da se zna...