Ovo dax, što si ti okačio, preko 90% su session varijante. Na osnovu toga se ne mogu ilustrovati problemi na samoj svadbi (gužva, znoj etc), kao i rešenja istih.
Poznat mi je dobar deo fotografija, komentarisali smo ih već i negde si pio samo reči hvale, a negde je bilo i negativnijih primedbi. Ovde si ipak postavio najuspelije radove.
Ovo do sada su bile konstatacije, a sada sledi mišljenje moje malenkosti (koje možeš i ne moraš da uzmeš u obzir jer definitivno nisam referenca u wedding-u): Pravac u kome ideš je sjajan i potpuno se uklapa sa mojom filozofijom, odnosno sa načinom na koji razmišljam o fotografisanju mladenaca. Pokušavaš da izvučeš neke komične i pozitivne poze i trenutke, što će mladencima i za 30 godina vraćati osmeh na lice. Osećaće se drugačije od svojih prijatelja na kojima su trebili pande, što znači osećaće se posebno, a to je suština njihovih potreba. Na osnovu one jedne sa svadbe (uz muziku) zaključujem da te trenutke težiš da rešavaš u nekom clubbing maniru, što mi se takođe jako dopada! Pozitivan trend je to. Kako ćeš da rešiš uspomene za masu gostiju (tetke, strine, jetrve...) tek ostaje da se vidi. S druge strane ima fotki na kojima si totalno uspeo (recimo mladica koja se šminka - valjda 8. u prvom setu), ali i onih na kojima si tehnički malo podbacio (recimo mladoženja koga nosi kišobran - 4. u drugom). Verujem da to vidiš i sam, a ako ne neće mi biti teško na primeru da pojasnim.
Ovo poslednje je ipak manje bitno, usavršićeš se, jer u dobrom pravcu ozbiljno guraš. Znači, ti si totalni kralj i od mene imaš totalnu podršku!!!