Doco, ne šizi. Pogrešno si razumeo moje komentare, ali totalno. Prvi je isprovciran sledećim:
Doktor No I model, i fotografija!
Naime, model jeste, ali fotografija definitivno nije i to je valjda i tebi jasno. Mene lično smaraju paušalni kurtoazni komentari jer niko od toga vajde nije imao. E sad, kad sam već napisao to što jesam potrudio sam se i da ti ostavim ispravne smernice, jer sam mislio da će ti to biti mnogo korisnije.
Drugi komentar je namenjen cronninu, jer znam da je obično znatno oštriji i prema dosta boljim fotografijama, tj. ume da nađe dlaku u jajetu. A i s njim imam tu slobodu...
Inače razumem da je tebi sve to verovatno delovalo drugačije, tako da, što se mene tiče sekira je zakopana i samo probaj da primeniš sugestije. Daleko od toga da je fotografiju potrebno ukloniti sa ovog dela foruma.
Edit: Inače, da mi se sad Oldtajmer ne naljuti, kolko se sećam i on je na ovom forumu, uz dosta strpljenja članova, naučio štošta o fotografisanju, ali svakako ne iz ovakvih komentara, kao ovaj koji je, verovatno nespretno, dao u ovoj temi.
Inače, Dalibore, totalno ti je bezveze ovaj post:
doktore ne uzbudjuj se....neko fotografise neko komentarise....
Ako imaš neki problem sa mojim doprinosom na forumu, onda mi to lično i reci. Nema potrebe da provlačiš. Nisam ljut, ne ujedam, tako da slobodno možemo da ukrstimo argumente.