Koliko varijanti "specijalnog" fonta koristite i koju skriptu za meni? Dosta laguje na solidnoj konfiguraciji (C2D 1.8 sa HD3430), a brzina neta je vise nego dovoljna.
Inace font je dobar za naslove, za ostatak sajta mi i ne izgleda narocito dobro (aludiram na novosti/diskusije na forumu/popularni artikli).
Znate da fale neke slike i da ruze naslovnu, pa to necu pominjati.
Mozda bi mogli da se skrate (po visini) ovi box-ovi za artikle (i kategorije), nekako mi je mnogo praznog (neiskoriscenog) mesta, pogotovo na stranici sa artiklima
Na naslovnoj strani na sredini stoji banner "besplatna kucna dostava" (srediti kompresiju bas ruzno izgledaju one kockice oko fonta gde god se pojavljuje taj banner), a sa desne strane je prazno. Tu bih popunio sa "kako naruciti", posto dole, iako je obojeno drugacije, nije toliko vidljivo, a nekako mi se logicno uklapa sa ovim prvim.
Kod testova mi se ne svidja sto slika na popunjava celo polje, vec samo 3/4. Mozda skratiti tekst ili izmeniti slike koje stoje (kao u novostima)?
Cenovnik, kao cenovnik bi mozda trebalo izbaciti, posto do istih podataka moze da se dodje putem pretrage na sajtu tj pregledom proizvoda, pa mi je malo nejasno cemu ovako odvojena kategorija koja me ponovo na kraju vodi do stranice sa artiklom na kojoj pise njegova cena?
Generalno bih na celom sajtu smanjio velicinu fontova za 1-2pt (na velicinu ove sa foruma npr.), posto kod mene na 1280x800 rezoluciji sve izgleda ogromno i/ili ubaciti mogucnost povecanja/smanjenja fonta putem skripte. Na 1920x sve izgleda drugacije (bolje), ali po statistici mog sajta broj ljudi koji koriste tu rezoluciju je tek 1/5 od svih posetioca.
Na English verziji poslednja ikonica sa desne strane za artikle nije centralno postavljena i pogresna je pritom
Takodje treba izvaciti "Reviews" osim ako ne mislite da ih prevodite na engleski. Necu ici dalje, posto kapiram da znate sta tu jos ima da se radi, a i pretpostavljam da nije od primarne vaznosti u ovom trenutku.
Mozda bi trebalo ubaciti da se pri pregledu odredjenog artikla, npr. GoPro, sa desne strane otvore proizvodi koju si vezani za ta artikal (dodanta oprema, kartice...).
Kada bi mogao da se ubaci autocomplete u glavnom search-u to bi bilo odlicno, samo sto to nikada nisam radio, pa i ne znam da li je i koliko komplikovano.
Da ne bude samo da kudim, aj da malo i pohvalim
Odabari boja i raspored je dobar, prati logican sled i lako je kretati se po sajtu bilo napred ili unazad. Generalno mi se dosta svidja