Oldtimer i desha, hvala vam na dobrodošlici i pohvalama.
Oldtimer, došla sam u posed mnogo bolje opreme u odnosu na prethodnu, zato sam sad i ovde, da poradim na tome da mi fotografije budu bolje i kvalitetnije. A i treba dosta toga da naučim. Što se tiče oblasti ... uhhhh .... volim zaista sve da slikam, jer najviše hvatam trenutke, ali ovako, priznaću da preferiram pejzaže (više prirodu), životinje i najviše od svega - makro. Ali jasno mi je da je bolje "ne rasipati se na sve strane".
Desha, ovde su mi dali savet u vezi exif-a (pre nisam ni znala šta je to) tako da sam počela to da poštujem. A trenutno treba da napravim album svojih fotografija,zaista ih imam mnogo, a malo vremena i verujem da su mnoge izgubile exif, ako ne i sve, tako da ne znam ima li svrhe postavljati, jedino da ih vidite ovako, i sve su slikane sa starim fotoaparatom koji nije imao nekih mogućnosti, pa sam morala da pribegavam obradjivanju.
Činjenica je da svako ima neki svoj ukus ... ja malo volim da eksperimentišem sa efektima, kao što su, što ti kažeš, rustika i starina, pre sam iz ne znam kojih razloga bila ubedjena da su ramovi "zakon" (ajde da kažem da moraš da se učiš na greškama), ali takodje volim da vidim i savet i kritiku i mišljenje, šta god, da bi fotografija bila bolja a da ne preteram u tome. Zato sam i ovde, da naučim.