@Stalker ista prica. Porodica, obaveze, stalno neka guzva i svi nekuda jurimo a nikuda ne stizemo!
Bar se meni tako cini. A mozda je i do organizacije zivota?
@Tviti prvo jedno veliko hvala na komentaru.
Tu opasku koju si naveo na kraju komentara sto sam napisao mislim da stoji. Ne znam zasto clanovi foruma jako slabo posecuju forum i slabo postavljaju fotografije a o komentarima da i ne pricam.
Pogledas dve zadnje rubrike Ponuda, Potraznja vidi se da se kupuje, menja, prodaje oprema a gde su fotke?
Samo na macro fotografiji u zadnjih mesec dana samo Emocija i moja malenkost nesto aktivni. Ostalih nema nigde?
Koliko je ovde bilo blago receno neadekavatnih reci za FB, znam dosta clanova koji vise postavljaju tamo fotografije nego ovde.
Ipak je to globalna mreza sa milionima pregledaca pa sta god ruzno o tome govorili FB ce pojesti mnoge forume.
Tako su i moje fotografije vise namenske da ljudima u svetu pokazu sta se to u gradu promenilo nego neka umetnicka verzija.
Na sajtu grada Vrsca ima i mojih fotografija i jesu malo dosadne sto si lepo primetio ali su one za opstu upotrebu.
Pratim tvoj rad, poznajem jako dobro Sarajevo ( imam familiju tamo ) i uspeo si da preneses atmosferu grada sto je po meni najbolje na tvojim fotografijama.
Zapravo to su street fotografije ili ulicne i zivotne fotografije a one nose sa sobom svoju tezinu. I ja ti na tome skidam kapu kako to lepo radis.
Uradicu i ja po neku, cisto da vidis da mogu i da to volim ali to je vise za forum i za one koji znaju sta je dobra fotografija.
A ti sto slikaju kao sto kazes mobilnim telefonima daleko su od bilo koje kreativnosti sto ovde zovemo snapshotovi.
Moje su bar tehnicki bolje od telefonskih.
A ova zadnja sa nove pijace, slikana je iz auta i vidi se gomila kupusa sto nesto govori o kojem se dobu godine radi. Eto bar toliko sam se potrudio!
Vidis uslikao sam i ovu fotografiju ali to ljudi nece da vide i ne vole?!
Hvala jos jednom Tviti i svaki komentar je dobro dosao, posebno od iskusnih fotografa kao sto si ti