Је ли то и на другим фотографијама? Како год, ту нема много филозофије, ако нешто није у реду - рекламација.
Иначе, пошто је реч о Фуђи моделу, не могу овом приликом да не напоменем како сам ја била купила, нови, Фуђи F70 прошле године у августу, и он се из чиста мира после само нешто више од месец дана покварио, однела га на рекламацију, а после око месец дана, након што није могао бити поправљен, понудили су ми или да узмем неки други нови апарат, јер овог више нису имали, или враћање новца. Пошто је за враћање новца била нека замајна процедура, ја сам се одлучила да узмем нови, Canon SX 130. Он ми је био одличан, али сам у међувремену решила да га продам и узела сам нешто сасвим треће, Panasonic Z 40, и њим сам такође врло задовољна.
Мени су неки упућени у ствари рекли и како се "Фуђи" овде често полован продаје као нов, и да је вероватно то узрок релативно честих рекламација њихових модела.
Сад, знам да те нисам баш обрадовала, извини, али, ето, мислим да је корисно чути искуства. У сваком случају, ако буде требало, рекламација и закон су на твојој страни.
Желим ти да с твојим апаратом то ипак не буде случај, ево, у међувремену, кажеш да је само на тој једној фотографији, можда је стварно нешто с том кућом, нек тако и остане!