ma tako smo svi pocinjali, svi ushiceni kad napravimo bilo sta, trcali kuci da sto prije prebacimo fotke na kompjuter i nadali se da drugi nece biti prestogi, neko iz drugarstva, postovanja ili neceg treceg ce reci:Wau, super, odlicno, a ono u stvari i nije odlicno, tako nas zavaravajuci da krenemo nekim pogresnim tokom fotografije i drzeci se tog kolosjeka koji vodi-nikuda.Bolje sam istrazivati, uciti sa neta, gledati neke poznate fotografe, pitati kako je to uspio(ako ne bude ufuran taj neko i ne kaze svoju tajnu...), poenta:Ne sekiraj se mnogo u pocetku kako ce ti fotke ispasti, trebas se sekirati kad budes poceo zaradjivati tim fotkama, bilo to Stock fotografijama ili fotografisuci svadbe i ostale manifestacije!Tada ces sam sebi postavljati sve žešće i žešće kriterijume, govoreci sam sebi:Ipak je to moglo jos bolje, nisam bas zadovoljan svojom fotografijom.Recimo, i ja sam govorio da sam napredovao u fotografiji, ali kad vidim neke druge fotografije od nekih "obicnih" ljudi dodje mi da komplet pobacam svu svoju fotografsku opremu, recimo kad sam vidio fotografije od ovog covjeka kojeg i ne poznajem ostao sam ko popi.an!
Vasja Pinzovskieh, da, nemoj da te obeshrabre ovi moji komentari, dobrodosao ti nama....