Fotografija > Ostale teme
"Umjetnicarenje"
Desha:
Ne znam da li smo pod uticajem Boletove teme Monohromski svet bas dobili inspiraciju za umjetnicarenje ali bi neko mogao da razbije monotomiju ... na pr. neki triptih ili tako nesto :angel: :)
Neonka, scena kao iz bajke o Sneznoj kraljici :)
StORM48:
Aj da se upišem i ja... ;)
Procep
Fuji FinePix S9600
[ISO200, f/8, 1/40, @6.2mm/28mm ekv]
Desha:
Kako ti ono kazes ^Za na zid!
Ovo je jos pribliznije onome sto radi moj ortak sto sam ga spomenuo u ranijem postu kad sam rekao Emilijenu ...
--- Citat ---Tvoja fotka me je malo podsetila na njegov stil, mada su mu fotke pretezno monohromske u kvadratnom obliku i minimalisticke.
--- Kraj citata ---
samo sto je tvoja optimisticna, a od mog prijatelja onako Bergmanovski crno-bela. Ali mi nije namera da vas uporedjujem sa njim po pitanju kvaliteta jer je svako originalan na svoj nacin.
Meni se bas svidja Procep zato sto ima tu jasnu definiciju, (poruku) koju si dobio uzlaznom dijagonalom i jakim kontrastom u fokusu. Uspeo si da nam pogled zadrzis na sredini ostrice sto je jako dobro, ali ti to verovatno znas i sam. ;) :)
cronnin:
@neonka Ubi me bre ovim gama zracima :) Potekla mi suzica na desno oko.
oldtimer:
Storm, procep je sjajana fotografija! Jedna od onih koja bi, da visi medju mnostvom na izlozbi, naterala vecinu da stane i razmisli... Malo boje, nema reci a sve prica! Sjajno!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju