Ja sam kupio još ranije 2kom dste lp-e6 za 20$, sada ih više kinezi ne šalju kod nas, valjda naši ne primaju baterije, šta ti ja već znam
problem je u shipmentu, kompanija koja radi jeftin shipment iz kine vise nece da prevozi baterije zbog nekih pozara koji su izbili, tj bili su neki pozari i sada se za baterija placa dodatna kinta da bi mogle da se shipuju, ne mogu da se shipuju strandardno etc etc ... tako da poskupljuje sve tako da su ih uglavnom izbacili iz ponude .. ima ih po evropi koji salju baterije i dalje (iste te kineske originale) a ima nadje se i poneki kinez ali shiping nikad nije dzaba .. veci problem kod fotoopreme je sto "original" baterije nisu videle original (Te kineske) a sto kapaciteti (i original i "replacement") nisu videli taj kapacitet
.. recimo za 50D 2000mAh baterija nema ni 750mAh kapaciteta (kupio 4 komada na razlicitim mestima, jedna stigla mrtva, 3 su izmedju 700 i 750mAh, 2 su kao original, 2 su replacement, sve su kao 2000mAh... 2 stigle iz uk, jedna iz nemacke i jedna iz poljske .. ma pisijada)