Hvala, Lina je mesanac, ne znam ni od cega je nastala cak

Ne volim da odem i da kupim stene, zato sto sve sto sam dosad imao od ljubimaca je il' doslo samo pa ostalo kod mene il' tata doneo sa terena (veterinar pa ide stalno po okolnim selima).
Zauvek ce mi ostati u secanju kad je Linu jedan dan doneo u maleckoj kutiji, bio nesto u zurbi i samo je usao u kucu, uneo kutiju u dnevnu sobu i stavio na pod, izasao i otisao. Mi otvaramo kutiju, a ona uplaseno gleda ovim crnim okicama, mala i puna buva, ali prelepa

Posle kaze tata, ostala poslednja od svih stenaca, pa gazda hteo da je baci posto je bila zensko :/ Eto, zato je jos vise volimo

Da pokazem moje bivse kuce, Dzesiku, koja je tragicno nastradala od nekih krvolocnih dzukela. Mnogo smo je voleli i bila je mnogo zanimljiva i pametna, sa takodje tuznom istorijom. Gazda je bio, da ne kazem pijanac, aili tako je, pa je prodao nekoj ludoj zeni za litar rakije, ova je drzala u kuci i nije je pustala naplje, dzesika je naravno jedan da pobegla i dosla slucajno kod nas, gde je ostala 3 godine i okotila 4 generacije prelepih stenaca.
Fotografije su losijeg kvaliteta, tada se nisam bavio fotografijom

A ovo su neki od njenih stenaca:

Izvinjavam se na ovoliko nekvalitetnih fotki, ali druge nemam

Nadam se da nisam smorio