hvala svima na lepim komentarima, to je jedna starija fotografija od pre mislim dve godine sa mojim starim d90, koga čuvam a ne koristim a žao mi je da ga otudjim...a trebalo bi jer sa dva aparata niko ne može da snima istovremeno (sem majstori u studiju, mislim). Storm nemam potpis, toga se strogo čuvam, u mom kodeksu pravo na potpis bi eventualno imali svetski poznati fotografi, a onoi to ne rade! I tvrdo verujem da potpis, ma kako bio dizajniran, redovno pokvari fotografiju.
Moj stav o onom što radim oblasti fotografije je otprilike ovakav: iskreno me obraduje kad napravim nešto što ima oblik solidne fotografije. Obradujem se jer sam svestan da ona ogromna većina slika koje sam uškljocao ne vredi foruma. U tom smislu, ako neko pohvali moju fotografiju, priznajem da ta pohvala prija, ali ne kao hrana za sujetu, već kao potvrda da sam nešto dobro uradio i da sam napravio mali korak napred. Trudim se da budem dovoljno kritičan prema sebi, to je i inače važno za život uopšte, i kada počesto napišem nešto kao komentar uz moje skromne fotografije, ja to iskreno mislim, jer znam kako treba da izgleda istinski dobra fotografija. Do mog potpisa je još jako daleko ako ga ikada bude. Ne verujem da će ga biti.... da je trebalo da ga bude već bi ga bilo. Ostaje samo ljubav prema fotografiji i želja da se napravio bolje. Kao i u svakom poslu koji se voli.