da li neko koristi program Nik Software HDR Efex Pro i kakvi su mu utisci ?
- Sto se tice Nik programa ja koristim samo Silver Efex 2 i Color Efex 3(cetvorka mi je usporena do bola,pa je slabije koristim). Ako neko ima iskustva sa Nik Software HDR Efex Pro, neka se javi posto i mene zanima tudje misljenje.
Ova treca je najbolja ... i to je bas dobra. Posle nje ide prva ... a ova u sredini mi i nije bas nesto legla.
Ali ova treca treca je stvarno dobra, bas.
E da, i nekako mi ovi okviri nisu legli ... i potpis dosta odvlaci paznju.
- Hvala
Zorane.
Da druga je bas silovana, trudim se da pobegnem od onog preteranog HDR fazona, ali sporo mi ide.
Sto se tice okvira i potpisa, skoro sam odustao od bilo kakvih okvira i ovakvih eksperimentisanja sa potpisima. Tu si skroz u pravu, nepotrebno potpis odvlaci paznju.
skinite sns hdr lite...to je najbolji program za hdr...stvara se najmanje suma i halo efekta....daje prirodne rezultate...ima i pro verzija, ali se ona placa, a jos uvek nema lekic na netu
-Da, za SNS HDR sam na netu citao da daje najbolje rezultate i uglavnom ga svi preporucuju.
Kappri, prva i treca odlicne, bas kako treba. Nema onaj muljavi HDR izgled.
- Hvala
Bole.
Mogu samo da se složim sa kolegama.
Prva odlična, druga silovana, treća odličnija
-Hvala
Hornet. Trudicu se u buduce da sto manje silujem fotke obradom.
Slazem se potpuno 3. je fenomenalna.
Mislim da ni 1. nije posebno losiji samo mu fali siri objektiv da uhvati 'objekat'. Kod grada mi nije toliko zasmetalo secenje.
- Hvala
Cronine.
Da inace mi fali neko UWA staklo...npr. Tokina 11-16 2.8, bese ta valjda. Secam se da mi je Ljuba spominjao pri kupovini CPLa, a ima i dosta dobrih kritika po netu.