Rezolucija za 27" je po meni ok.
Obe veličine su sasvim OK za tu rezoluciju.
Mislim da je, što se toga tiče, stvar lične preferencije.
Citao sam da se i njima desava ali mislim da je mnogo manje nego kod BENQ monitora.
Da, imali su neke nesrećne serije.
Imaju linkovi od sajtova gde sam nasao. U recenici ,,DELL je 330 EUR (DELL) dok je BENQ 10EUR skuplji (BENQ)." u zagradi su linkovi, samo se klikne na rec.
Uglavnom sam nasao preko Idealo.fr sajta.
Video sam linkove i cene, samo nego ne znam gde kupuješ, u kojoj državi.
Stvarno se lose pokazao na ovih pet grafika (sem jednog), ali tesim se sto su napisali ,,Our test is extreme after all."
Da, zato je imao dosta kvalitetniji prikaz boja.
Za moje potrebe ce biti sasvim ok. A sporiji odziv mi ne smeta, igram samo indy igre ponekad.
Sudeći po onome što se piše, igre mogu da se igraju. Verovatno može da zasmeta
hardcore igračima za FPS i slično.
Pa ako ga kupim, odmah cu ga povezati i videti da li svetlost probija sa strane. Samo ne znam da li garancija pokriva ukoliko bude bilo problema.
Da, treba gledati da može da se vrati odmah, ako slučajno nešto ne valja. Što kaže čovek (bar ovde kod nas):
Obavezna kupovina na daljinu (internet ili telefon) zbog mogućnosti da zapadne problematičan primerak (ovo pogotovo važi za IPS-olike modele).https://forum.benchmark.rs/showthread.php?419475-23-24-quot-Full-HD-IPS-monitor&p=5440756&viewfull=1#post5440756Čisto za napomenu, oba monitora imaju samo HDMI i DP.