eto, pa sad odluci kome da se pre divis, fotografu ili modelu...ali svejedno, fotke su melem za oci za sta god da se odlicuis prvo, moras posle da se divis i onom drugom
, hvala, hvala ...
Ova dva Zeiss-a su zaista fotogenična, pa mi je bilo teško da odaberem makar dve za ovu temu, i moram ti priznati da je mnooooogo zajebano za slikati ih.
Podloga je juvidur, na kome se vidi svaka prokleta trunčica prašine, a osvetljenje dolazi sa skoro pa 20 DayLigh neonki.
A imao sam obavezu prema Hornetu, čisto da fotografije ne završe kod Seke Aleksić u spotu.
E sad, ostao je još jedan komad, prilično zanimljiv.
U pitanju je Leica MD2, jako specifičan model proizveden 1980 godine u Kanadi, i to u 1000 primeraka.
Ono što se odmah da primetiti, jeste činjenica da nedostaje viewfinder, koji mu za ono što je namenjen i nije potreban.
Naime, ovaj 35mm FullFrame aparat, sa svojim M-mountom, ide preko adaptera na mikroskop.
Da stvar bude zanimljiva, nisam baš skapirao čemu služi hot shoe, na koji se kači blic ... al ajde, može i neki zuher da se prikači.
Zovu ga i ćorava lajka, nije nešto popularan a ni tražen ... pa mu je cena negde oko 300 do 400 evrića.
Eto tako, toliko od mene za ovaj radni vikend