Pozdrav svima,
Potrebna mi je preporuka za štampač za fotografije na terenu i u kućnim uslovima. Budžet je 1200€, eventualno ako je nešto baš mnogo bolje, a skuplje mogao bih da se razvučem i do 1500€, ali mnogo mi lepše zvuči 1200€.
Štampač bi se koristio povremeno za štamanje fotki na veseljima, ne tako često, jer nemam veliki promet, recimo do 2x mesečno, ne više. Obzirom da se štampač ne bi tako često koristio bitno mi je da nije od onih modela kojima zapekne glava ili nešto drugo kada se ne koriste često, bar kako sam čuo...
- Zato sam dobio preporuku za Mitsubishi CP-M1 koji je oko 800€ i koji nema problem da zapekne glava ako se ne koristi često, ali ako sam dobro razumeo podrška za njega u smislu rezervnih delova je prestala (ako je informacija tačna).
- U medjuvremenu sam dobio preporuku za Citizen CX-02 koji je oko 1200€ i u nekim segmentima bolji od Mitsubishija, tipa: brzina štampe, maksimalna dimenzija fotke 15x23, ima aktivni podršku za delove, itd...
Ono što mi je bitno da li neko zna da li Citizen CX-02 ima problem da zapekne glava od nekorišćenja?
Takodje su mi bitna iskustva onih koji su koristili neki od ova dva modela, dakle Mitusbishi CP-M1 i Citizen CX-02 ili neki treći koji bi mi preporučili?
Pozdrav i hvala unapred!
Miloš