@
...Naravno kao i na svakom forumu imas par likova kojima je
Obezvredjivanje i pljuvacina glavni sport u dokolici .
To je to . Novoprimitivizam je tesko iskoreniti kad se primi.
Ne kažem da ponekad nema i ovog o čemu ti pričaš, ali ipak da budemo jasni oko sledećeg...
Kada god javno postaviš neko svoje delo moraš da budeš spreman da saslušaš i stojički bez ljutnje izdržiš kritike, kako one koje ti prijaju tako i one koje ti ne prijaju.
To za posledicu občno ima podizanje kvaliteta postavljenih radova, da ne kažem - samocenzuru.
Ja ti u šali rekoh ono što ti rekoh, jer sam fotografije koje si postavio tako i video - kao šaljive.
Neki ozbiljan komentar na ove zadnje fotografije sisa i dupeta nisam dao, ne što mi iste smetaju - naprotiv, već zato što nisu napravljene na način koji bi isprovocirao ozbiljan komentar.
Ali ako baš hoćeš, onako čisto fotografski :
fotografije su jako loše kadrirane i često van fokusa što i ne čudi, jer su radjene krišom i mahom onako, junački - s ledja...
Dalje, o ne vodjenju elementarnog računa o geomentriji, rakursu, šipkama koje prolaze kroz delove tela, obradi...da ne govorim.
A ako si zaista i sam lišen neoprimitivizma o kojem pričaš (u šta ja evo ne sumnjam ), možda si trebao da zamoliš neku od ovih gospodja da ti ispozira pa da napraviš na miru par ˝krštenih˝fotografija koje bi nam ovde pokazao.
Tada bi sigurno bile puno bolje kadrirane i ne bi bile van fokusa.
A ovako, ako očigledno voajersko fotkanje pokušavaš da pokažeš kao civilizacijsku tekovinu i dostignuće...hm...kakve li su ti šanse...